0 items
Selecteer een pagina

AirPods

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Apple AirPods

Met de Apple AirPods luister je de hele dag moeiteloos naar muziek, waar je ook bent. En met AirPods beschik je over actieve ruisonderdrukking en verschillende pasvormen. Goed geluid voor een mooi prijs! Snelle levering met garantie. Met deze handige draadloze oordopjes luister je in alle vrijheid naar jouw favoriete muziek. Of voer een telefoongesprek terwijl je gewoon met andere dingen bezig bent. Deze draadloze oordopjes geven je alle bewegingsvrijheid en zorgen voor een perfect geluid.

AirPods voor vrijheid

Dat naar muziek luisteren ontspannend kan werken, wist je waarschijnlijk al. Met de draadloze bluetooth oordopjes van Apple heb je geen gedoe met kabels of breuken. Bovendien zijn ze geschikt voor alle smartphones met een bluetooth functie. Tevens zal een nieuwe set draadloze oordoppen die je dagelijkse loopje of je drie dagelijkse bezoek aan de sportschool nog aangenamer maken. Geniet van alle vrijheid! Met je hoofd aan je mobiele telefoon hangen is vanaf nu verleden tijd. Nu heb je, jouw handen vrij. Hierdoor werk je comfortabeler en gemakkelijker!

Apple AirPods

Er zijn verschillende AirPods te verkrijgen op de markt. Met deze draadloze bluetooth oordopjes heb jij een voordelig alternatief voor de AirPods 2. Naast een fantastisch helder geluid met diepe rijke bastonen zijn alle functionaliteiten in deze set oordopjes aanwezig. De bluetooth 5.0 zorgt voor een stabiele verbinding en hebben een zeer laag energieverbruik. Het gebruiksgemak is optimaal, haal ze uit de oplaadbox, koppel ze via bluetooth aan je smartphone en ze zijn klaar voor gebruik. Het pairen van de twee oordoppen gaat automatisch en eenmaal aan je smartphone gekoppeld blijven ze altijd automatisch verbonden. Het allerbeste voor je mobiele telefoon zijn deze draadloze oordopjes. Al helemaal handig voor in de auto of tijdens het motorrijden.

Open Chat
Stel hier je vraag!
Hallo, kan ik u helpen?